Facebook İşletme Hesabı Silme (Business Manager Silme)

Facebook İşletme Hesabı Silme

Facebook İşletme Hesabı Silme (Business Manager Silme) Hakkında Bilgiler
#

Facebook İşletme Hesabı Silme (Business Manager Silme)

Facebook İşletme Hesabı Silme

Facebook İşletme Hesabı Silme (Business Manager Silme)


Business Manager'ımı silme

Not: Tüm işletmelerin güvenliğini sağlamak için 24 saatliğine kullanılabilen bir silme penceresi vardır. 24 saat geçtikten sonra silinen işletmeler yeniden açılamaz.

Business Manager sizin için uygun değilse hesabınızı silmeyi deneyebilirsiniz. Yalnızca yöneticilerin bir işletmeyi silebileceğini ve tüm işletmelerin silme işlemi için uygun olmadığını aklınızda bulundurun.

Business Manager'ımı silmek ne anlama gelir?

Business Manager'ınızı silmek kalıcı bir eylemdir ve geri alınamaz. Bir işletmeyi sildiğiniz de oluşturduğunuz, yönettiğiniz, paylaştığınız ve kullandığınız içerikleri kaybedersiniz. Bir işletmeyi kalıcı olarak silmek şunları da siler:

  • - Kataloglar
  • - Olay Kaynağı Grupları
  • - Varlık Kütüphanesi
  • - Projeler

İşletmenizi silmek Sayfalar, reklam hesapları ve Pikseller gibi başka bir işletmeye yönelik sahip olabileceğiniz tüm izinleri ve erişimi de kaldırır. Dolayısıyla başka bir işletmeyle paylaştığınız tüm izinler de kaldırılır.

Sayfalarıma ve reklam hesaplarıma ne olur?

  • - Sayfalar: Business Manager'ınıza eklenen Sayfaları başka bir Business Manager'a taşıma veya Sayfa sahibinin kişisel profiline geri taşıma seçeneğiniz vardır. Örneğin, birisi Sayfasının erişimini sizinle paylaştıysa bu Sayfa o kişinin kişisel profiline geri döndürülür. Benzer şekilde, Sayfayı kendiniz oluşturduysanız bu Sayfa kişisel profilinize geri döndürülür.
  • - Reklam Hesapları: Business Manager'ınızı sildiğinizde, başka bir Business Manager'a aktarmayı seçmediğiniz sürece Business Manager'ınızla ilişkili tüm reklam hesapları kalıcı olarak silinir.

Not: Business Manager'ınızda görevi bulunan herkes, her bir Sayfa ve reklam hesabı için atandıkları izin düzeyine sahip olmaya devam eder. Sayfalar ve reklam hesapları üzerinde çalışmaya devam etmek için bunlara kişisel Facebook hesaplarından da erişebilirler.

İşletmemi nasıl silerim?

  1. İşletme Ayarları'nı açın.
  2. İşletme Bilgileri'ne gidin.
  3. Sayfanın sağ tarafındaki İşletmeyi Kalıcı Olarak Sil düğmesine tıklayın ve ekrandaki talimatları izleyin.
    Not: Business Manager'ınızla ilişkili reklam hesapları varsa, başka bir Business Manager'a aktarmayı seçmediğiniz sürece bu hesaplar kalıcı olarak silinir.

İşletmem neden silinemiyor?

Bazı işletmeler silinemez. Çok sayıda reklam hesabına, Sayfaya, kişiye ve diğer bağlantılara sahip işletmeler silinemez.

  • - Reklam hesabınızda borç bakiyesi bulunmadığını onaylayın. Ödenmesi gereken bakiyeniz varsa, hesabı tekrar silmeyi denemeden önce ödemenin işlenmesinin 2 hafta kadar sürebileceğini aklınızda bulundurun.
  • - İşletmenize bağlı Sayfaların ve kişilerin sayısını azaltın.
  • - İşletmenize eklediğiniz tüm uygulamaları kaldırın.

Kaynak: Facebook Business Yardımları



İlk yorumu yapan sen ol!



Yorum Bırak

Site İçi Genel Arama


Sosyel Medya Paylaşım



Bazı Paylaşımlar
  • Adres: Levent İstanbul, Turkiye
  • Email: info@unpoo.com


  • Hafta içi: 09:00-17:00
  • Cumartesi: 10:00-15:00
Sosyal Medya

Sayfa 0,1090sn de yüklendi. MKT578 IP 54.146.195.24 Maskeli
Copyright © 1998-2018 UnPoo! Web Ajans All rights reserved. Mersis: 05270475851000154
SSL site seal - click to verify McAfee Verify Trusted Site Verify DMCA Verify UnPoo! Inc